Suomen Esteettisen hammashoidon keskus Oy on 1.8. alkaen Hammas Hohde Kuopio. Pääosin tuttu henkilökuntamme palvelee sinua myös Hohteessa.Tervetuloa!

www.hammashohde.fi

Perushammashoito

Terveen hampaiston edellytys on säännöllinen hampaiden tarkastus, koska monet hampaiston ongelmista (ientulehdus, hammaskivi, reiät) kehittyvät ja etenevät täysin oireettomasti. Otamme tarkastuksen yhteydessä tarvittavat röntgenkuvat hampaistosi tilanteen selvittämiseksi.

Yksilöllistä hoitoa

Tarkastuksen jälkeen käymme yhdessä läpi hampaistosi nykytilanteen ja laadimme hoitosuunnitelman toiveesi huomioon ottaen. Saat halutessasi hoitosuunnitelman ja kustannusarvion myös kirjallisena.

Määritämme Sinulle henkilökohtaisen tarkastus-  ja hammaskivenpoistovälin, jotta hampaistosi säilyisi terveenä läpi elämän.

Huolenpitoa, johon vain perhe pystyy

Elämäntilanteet muuttuvat ja hampaisto reagoi niihin hyvin helpolla. Myös ikääntyminen, keinonivelet ja monet yleissairaudet, kuten diabetes tai sydän- ja verisuonisairaudet, asettavat erityisvaatimuksia suun terveenä pitämiselle.

Me tarkkailemme suusi hyvinvointia ja pyrimme antamaan aina elämäntilanteeseesi parhaiten sopivat ohjeet suun terveyden ylläpitämiseksi. Huolehdimme Sinusta ja kutsumme Sinut tarkastukseen ja hammaskiven poistoon henkilökohtaisen kutsuntavälisi mukaan.