Suomen Esteettisen hammashoidon keskus Oy on 1.8. alkaen Hammas Hohde Kuopio. Pääosin tuttu henkilökuntamme palvelee sinua myös Hohteessa.Tervetuloa!

www.hammashohde.fi

Invisalign

Läpinäkyvillä, huomaamattomilla ja irrotettavilla kalvoilla tehtävässä hampaiden oikomisessa ei tarvita hammasrautoja.

Menetelmän etuja ovat myös käyttömukavuus ja nopeus. Voit itse irrottaa kalvot tarvittaessa esimerkiksi syömisen ajaksi. Kalvo-oikominen sopiikin erityisen hyvin aikuisella iällä tehtävään oikomishoitoon.

Hammaslääkärin tekemä maksuton hoidon tarpeen arviointikäynti soveltuu parhaiten etualueen esteettisestä oikomisesta kiinnostuneille.

Invisalign -oikomishoitoa tehdään kahdella menetelmällä: Invisalign Go soveltuu pääasiassa etualueen esteettiseen oikomiseen. Invisalign Comprehensive (Full) soveltuu myös vaativiin oikomisiin ja purentahäiriöiden hoitoon.

SIX MONTH SMILES®

Olemme tuoneet Six Month Smiles® -oikomismenetelmän Suomeen ensimmäisten joukossa. Menetelmä on mullistava kahdella tavalla: kojeet ovat lähes näkymättömät ja hoitoaika on keskimäärin vain kuusi kuukautta.

Valloittava hymy - luonnollisesti

Oikomishoidolla voimme korjata hymyalueen hampaiden häiritseviä tekijöitä, kuten hampaiden ahtautta, aukkoisuutta, kiertymiä ja pois rivistä siirtyneitä hampaita. Takahampaiden purentaan ei voida tehdä suuria muutoksia.

Menetelmä perustuu hampaiden pinnalle kiinnitettävien läpinäkyvien kiinnikkeiden ja hampaan värisen kaarilangan yhteisvaikutukseen. Hampaat ohjautuvat hellävaraisesti haluttuun asentoon.
Oikomishoitomme sisältää hoidon lopuksi tehtävän hampaiden valkaisun, eli lopputuloksena saat hohtavan valkoisen, suoran hammasrivistön luonnollisesti, ilman hampaiden rajua hiomista.

Ylivoimainen nopeus ja tarkkuus

Markkinoilla on nykyisin useita esteettisen oikomishoidon menetelmiä, jotka lähes poikkeuksetta perustuvat irrotettaviin oikomiskojeisiin ja ovat sen vuoksi hoitoajaltaan huomattavasti hitaampia.
Six Month Smiles® -oikomismenetelmässä jokaista hammasta siirretään yksilönä, jonka ansiosta menetelmällä voidaan hoitaa huomattavasti haastavampia tapauksia ja lopputulos saavutetaan jopa 1,5 kertaa nopeammin kuin irrotettavilla oikomismenetelmillä.

Esimerkkitapauksia:
1) Ahtautuneet hampaat
2) Aukkoiset hampaat
3) Kiertyneet hampaat

Katso, miten Six Month Smiles toimii