Ajanvaraus 010 505 0830

Arvonnan ehdot ja säännöt

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Arvontaan voi osallistua tykkäämällä Esteettinen.fi Facebook -julkaisusta 30.11.2013 saakka. Arvonnan tarkoituksena on tarjota mahdollisuus voittaa valkeat hampaat ja hyvää mieltä.

Kilpailun palkintona arvotaan kaikkien 30.11. mennessä Facebook julkaisuistamme tykänneiden kesken n. 600 euron arvoinen hampaiden Zoom -tehovalkaisu. Palkinto sisältää lisäksi hampaiden tarkastuksen sekä hammaskiven poiston. Palkinto tulee lunastaa 3 kuukauden sisällä. Hoito toteutetaan Esteettinen.fi toimitiloissa Kuopiossa, eikä arvonnan järjestäjä vastaa mahdollisista matka- tai majoituskuluista.

Arvonnan järjestäjä suorittaa arvonnan ja ilmoittaa voittajan nimen 2.12.2013 Esteettinen.fi kotisivulla sekä Facebookissa. Ilmoituksen yhteydessä ohjeistetaan, miten voittaja voi lunastaa palkinnon / olla yhteydessä asiasta henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta henkilökohtaisesti 7 päivän sisällä, tai jos voittaja ei halua ottaa vastaan palkintoa, tai jos voittaja ei täytä sääntöjen ehtoja esimerkiksi ikänsä suhteen, pidätämme oikeuden arpoa palkinto uudelleen. Palkintoa ei vaihdeta mihinkään muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen, eikä sitä voi lahjoittaa toiselle henkilölle.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai muista teknisistä ongelmista (mukaan lukien tykkäämisen epäonnistuminen). Järjestäjällä on oikeus olla julkaisematta tai poistaa kaikki kilpailuun sopimattomat ja loukkaavat viestit tai kommentit Facebook sivuiltaan.

Jokainen arvontaan osallistuja sitoutuu vapauttamaan Facebookin kaikesta vastuusta. Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä kampanja liity mitenkään Facebookiin.

Pidätämme kaikki oikeudet mahdollisiin muutoksiin emmekä vastaa mahdollisista ongelmatilanteista. Mikäli arvontaa ei voida suorittaa teknisen ongelman tai muun yllättävän tilanteen tain säädännön vuoksi, pidätämme myös oikeuden keskeyttää tai muuttaa arvonnan perusteita.

Arvonnan virallisena järjestäjänä toimii Esteettinen.fi, Puijonkatu 22 B (5. Krs), 70100 Kuopio.
Arvonnan järjestäjä vastaa arpajaisverosta.

Nämä arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.